en | fr
Alaska

Over ons

De combinatie van kennis, creativiteit en gedrevenheid leidt tot een uniek werkend resultaat. De cultuur is informeel én professioneel met de focus op klantgerichtheid. Naast de hoogkwalitatieve professionele skills, hebben we een aantal sterktes die Alaska net iets meer geven:

  • organisatie in een landelijk netwerk van onafhankelijke kantoren;
  • in-house synergie tussen accountants, auditors, belastingconsulenten en juristen;
  • no-nonsense-aanpak en een informele maar correcte klantenrelatie;
  • aandacht en echt luisteren naar onze klanten waardoor wij ons kunnen inleven in de individuele situatie en de noden;
  • persoonlijke en adequate dienstverlening door dezelfde betrokken en gedreven mensen jaar na jaar.

In een wirwar van snel veranderende regelgeving is Alaska uw kennispartner in de regio op het vlak van accountancy, audit en advies. Internationaal georiënteerde ondernemingen en kaderleden hebben toegang tot de internationale associatie PrimeGlobal.

*Alaska is lid van PrimeGlobal, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs.
PrimeGlobal kan en zal geen professionele diensten aan cliënten verlenen.
Ieder onafhankelijk lid van PrimeGlobal is een op zichzelf staande onderneming en een onafhankelijke rechtspersoon. PrimeGlobal is geen vennootschap en onafhankelijke leden handelen niet als tussenpersoon van PrimeGlobal of van andere onafhankelijke leden.

Alaska is georganiseerd in een Belgisch economisch samenwerkingsverband (esv). De vennootschap wordt bestuurd door een managing director (dagelijks bestuur, Stefaan Kindt) en een college van zaakvoerders (Stefaan KindtSerge Mesotten, Niek Verstraete, Ronny Veys).

Alaska esv telt 4 leden:

Verder

Alaska: more than you know, more than you think. © Alaska 2012, Alaska esv - BTW BE 0893.640.115 - RPR Gent | All Rights Reserved sitemap

2012 - transvorm