en | fr
Alaska

Koen Debeuf

Koen Debeuf studeerde in 1989 af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Handelsingenieur (optie Financiewezen). Daarna volgde hij een opleiding Fiscaliteit aan het Syntrawest.

In 1989 startte hij als adjunct kantoordirecteur bij een Belgische Bank met Vlaamse roots. In die functie was hij verantwoordelijk voor de KMO-opvolging en de beleggingen. Van 1995 tot 2000 was hij kantoordirecteur bij deze bank. Na een korte periode bij een vermogensbank maakt Koen in 2001 de overstap naar Alaska Kortrijk-Ieper en in 2003 wordt hij vennoot.

Koen is belastingconsulent (IAB).

Hij is gespecialiseerd in de fiscale en financiële advisering aan bedrijven, ondermeer in het kader van investeringsbeslissingen en kredietaanvragen. Koen is de bezieler van het project persoonlijke financiële strategie waarbij het vermogen van klanten wordt geregistreerd en geordend om vervolgens een optimale successieplanning te kunnen verzorgen.

Koen publiceert inzake thema’s uit zijn praktijkdomein en hij doceert verder de vakken financieel beleid, analyse van de jaarrekening, vennootschaps-boekhouden bij Syntra West.

Alaska: more than you know, more than you think. © Alaska 2012, Alaska esv - BTW BE 0893.640.115 - RPR Gent | All Rights Reserved sitemap

2012 - transvorm