en | fr
Alaska

Stefaan Kindt

Stefaan Kindt studeerde in 1987 af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL) en in 1988 als Master in het Economisch Recht aan de Université Catholique de Louvain (UCL). In 1991 behaalde hij het speciaal diploma Fiscale Wetenschappen aan de école Supérieure des Sciences Fiscales in Brussel.

Na zijn studies was hij actief als tax advisor bij twee van de grote internationale advieskantoren.
In 1993 was hij mede-oprichter van Bamelis Kindt & Co, het huidige Alaska Kortrijk-Ieper waarvan hij thans gedelegeerd bestuurder is. Stefaan maakt deel uit van het college van zaakvoerders van Alaska esv.

Stefaan is gespecialiseerd in zowel juridische, fiscale als financiële structureringen. Zijn interesses gaan van het reilen en zeilen van familiale KMO’s naar onroerende investeringen, familiale opvolging en vermogens- en successieplanning.

Actueel is hij lid van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB). Tevens is hij bestuurder binnen Voka. Stefaan is (mede-)auteur van verschillende publicaties en doceert ook bij Syntra West en Stichting Bedrijfsmanagement.

Alaska: more than you know, more than you think. © Alaska 2012, Alaska esv - BTW BE 0893.640.115 - RPR Gent | All Rights Reserved sitemap

2012 - transvorm